U bent installateur

Bent u een professioneel uit de bouwsector en wilt u graag meer weten over het gebruik van zink voor dak, gevel en goten?  VMZINC is een betrouwbare partner om u te informeren, inspireren en u de nodige kennis te bezorgen over de installatie van zink.
Een correcte, kwalitatieve installatie van onze producten is voor ons prioriteit. Daarom bieden wij ondersteunende diensten die u kunnen helpen bij de realisatie van een zinken dak- of gevelbekleding.

Alles begint met goede informatie en opleiding. Zink is geen doe-het-zelf product maar vraagt de nodige vakkennis. VMZINC stelt deze ter beschikking onder vorm van:

  • Plaatsingsgidsen

  • Algemene richtlijnen voor de plaatsing van zink (ventilatie, uitzetting,…)

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor zinken dak- en gevelbekleding

  • Opleidingen dak-en gevelbekleding

  • Ondersteuning op de werf

 

Opleiding

Wilt u graag uw kennis over zink uitbreiden of opfrissen? Ons Pro-zinc team geeft opleidingen zinken dak- en gevelbekleding. Zij hebben zelf jaren ervaring als dak-en gevelinstallateur en kunnen u handige tips en tricks geven over de installatie van VMZINC producten.
Ons opleidingscentrum in Vilvoorde is uitgerust met maquettes van dak en gevel, u kan na een theoretische introductie direct de praktijk uittesten.

Consulteer hier de data en beschikbaarheid van onze opleidingen en stuur uw aanvraag voor een VMZINC opleiding elektronisch in naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

 

Waar kan ik VMZINC producten kopen?

U kan bij onze VMZINC centra terecht voor advies over en de aankoop van VMZINC producten.