VMZINC opleiding dak-en gevelbekleding


 

OPLEIDINGEN IN ONZE OPLEIDINGSCENTRA

Algemene
informatie:

De opleidingen zijn voorbehouden voor professionelen in de bouwsector.

U kunt opleiding volgen in 4 opleidingscentra: in Deinze, in Ham, in Gembloux en in Bettembourg (L). In deze opleidingscentra geven wij opleidingen van soldeeropleidingen voor beginners tot staande naad voor gevorderden. De opleidingen duren 1 of 2 dagen en u krijgt voornamelijk praktijkles.

Voor sommige opleiding is wel een zekere kennis nodig.

Op de dag van de opleiding wordt u het opleidingsmateriaal en de technische handleidingen ter beschikking gesteld. U krijgt een middagmaal aangeboden, en u maakt gebruik van het gereedschap in ons PRO-ZINC lokaal. Gelieve uw veiligheidsschoenen en aangepaste werkkledij mee te brengen. Het is toegestaan om foto’s te nemen.

 
Kostprijs:    Per dag, per deelnemer wordt een bedrag van 100 euro (+21% BTW) aangerekend.
Aantal
deelnemers:

Het aantal is beperkt tot 6 à 10 deelnemers per opleiding afhankelijk van de opleiding.

Bevestiging van
uw inschrijving:
U kunt online een aanvraag indienen via de link Opleidingen VMZINC (vmbuildingsolutions.be). Nadat wij uw deelnamevraag ontvangen hebben, sturen wij u een aanvraag tot betaling per e-mail. Ondertussen wordt uw deelname gereserveerd. Deze reservatie is 14 dagen geldig vanaf de verzenddatum van de betalingsmail. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u een bevestigingsbrief, een elektronische factuur (factuur op papier mits aanvraag) en een wegbeschrijving.

 

 

  > Download PRO-ZINC opleidingen in formaat PDF  
 

 

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Sylvie Bernolet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 03 500 40 21.